Sähkösopimuksen tekeminen ja siirto muuttaessa

Hoidamme kaikki sähköasiasi, kun muutat. Sähkösopimuksen lisäksi huolehdimme siitä, että sähkön siirrosta vastaava paikallinen verkkoyhtiö tekee uuteen kotiisi verkkopalvelusopimuksen. Jos haluat, irtisanomme myös nykyiset sopimuksesi.

Sähkösopimuksen muuttoilmoitus helposti verkossa

Tee sähkösopimus verkossa, kun sinulla on aikaa. Voit valita alkamispäivän itse. Sopimus tulee voimaan 4 päivän sisällä. Voit valita mieleisesi sähköntuotantovan, esim. tuuli- tai vesisähkön.

Tee sopimus verkossa

Asiakaspalvelumme auttaa sinua muutossa

Muutto muutaman päivän sisällä?
Soita maksuttomasti 0800 177 733

Soita asiakaspalveluumme ja saat sähkösopimuksen lyhyelläkin varoitusajalla. Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 9–18. Muina aikoina jätä soittopyyntö.

Soita 0800 177 733

Kaikki hoituu kerralla

Sähkösopimuksen lisäksi huolehdimme siitä, että sähkön siirrosta vastaava paikallinen verkkoyhtiö tekee uuteen kotiisi verkkopalvelusopimuksen. Jos haluat, irtisanomme myös nykyiset sopimuksesi. Saat meiltä sähkösopimuksen minne Suomessa muutatkin (lukuunottamatta Ahvenanmaa).

Miten käy voimassa olevan sähkösopimukseni?

Toistaiseksi voimassa oleva tai määräaikainen sähkösopimus päättyy muuttoon, ja tarvitset uuden sopimuksen. Saat sen näppärästi verkosta tai pirauttamalla maksuttomaan muuttopuhelimeemme 0800 177 733 arkisin klo 9-18.

 Iloa ja hyötyjä muuttajalle

Muuttajan muistilista

Olemme kasanneet jämäkän muistilistan muuton tueksi. Vinkeillämme ja helpotat muuton aiheuttamaa painetta.

Tutustu muuttajan muistilistaan

Uuden kodin sähkölasku pienemmäksi

Uusi asunto, uusi kulutus. Kasasimme sinulle tietopaketin fiksuun sähkön käyttöön.

Lue vinkit ja säästä