Time in controller:8.12.2023 2.39.54

Aurinkopaneelien hyödyt

  • Tuota sähköä omavaraisesti
  • Elä vaivattomasti, paneelit eivät vaadi huoltoa
  • Pienennä hiilijalanjälkeäsi
  • Säästä sähkölaskussa

Valitsemme laadukasta teknologiaa

Suomen olosuhteissa laitteiden toimintavarmuus sekä pitkien takuiden merkitys korostuu entistä tärkeimmiksi.
Käyttämämme materiaalit kestävät säänvaihteluitaja kosteutta paremmin ja soveltuvat näin hyvin Suomen ankariin sääolosuhteisiin.
Aurinkopaneeleissa on taipumaton ja luja rakenne, joka kestää hyvin Suomen lumikuormia.

Suntech -Aurinkopaneelit

Vattenfall on auditoinut paneelien valmistajien sosiaalisen vastuun ja vain muutama valmistaja on läpäissyt auditointimme. Suntech on yksi näistä valmistajista. Sunctechin paneelit on tuotettu ekologisesti ja sosiaalisesti kestävällä tavalla. Suntech on myös ns. Tier 1 -valmistaja, mikä antaa lisävarmuutta sille, että valmistaja kykenee pitkistä takuistaan käytännössäkin tarvittaessa vastamaan.

Laitetakuu 10 vuotta
Tehontuottotakuu 25 vuotta

SunGrow -kolmivaiheinvertteri

SunGrow -invertterit ovat laadukkaita ja varmatoimisia. Halutessasi voit myös seurata tuottoa valmistajan portaalissa (edellyttää sopimusta mm. henkilötietojen käytöstä valmistajan kanssa, Vattenfall ei luovuta henkilötietoja valmistajalle).

 


Aurinkopaneelien asennus

Asennusjärjestelmä on  suunniteltu pohjoisen ankariin olosuhteisiin

Neljän pisteen reunakiinnitys paneelin pitkiltä sivuilta soveltuu parhaiten Suomen lumiolosuhteisiin ja sen avulla paneelit kestävät painavia luomikuormia. Kulmakiinnityksellä tai kiinnityksellä lyhyiltä sivuilta ei saavuteta samaa kestävyyttä.

Olemme suunnitelleet pohjoisiin olosuhteisiin sopivimman asennusjärjestelmän. Asentajamme ovat asentaneet tuhansia aurinkopaneeleja suomalaisiin koteihin, vapaa-ajan asuntoihin sekä yrityksille.

Käytämme EN1090 sertifioituja aurinkopaneelien asennusjärjestelmiä yhdeltä suurimmalta aurinkopaneelien asennusjärjestelmien valmistajalta.

Asennus hoituu kätevästi avaimet käteen -palveluna yhden työpäivän aikana eikä se vaadi sinulta muuta kuin, että olet kotona paikalla.

Avaimet käteen asennuspalvelu sisältää

  • Verkkoonliityntä ilmoituksen
  • Aurinkopaneelien asennuksen
  • Kaapelivedot
  • Sähkötyöt ja sähköasennuksen pientarvikkeet

Muista hyödyntää kotitalousvähennys asennuksen osuudesta


Aurinkopaneelien tuotto

Tiesitkö että keskikokoinen aurinkopaneelijärjestelmä tuottaa päästövapaata energiaa
keskikokoisen, uuden henkilöauton kulutuksen verran vuodessa?

Aurinkopaneelien tuotannon piikki saavutetaan huhtikuusta elokuuhun


Aurinkopaneelit valloittivat Suomen

Tyytyväiset asiakkaamme ovatkin todentaneet, että paneelit alkavat jo maaliskuussa keräämään tuottoa auringosta. Kesäisin monet asiakkaat ovatkin melkein omavaraisia ja saavat hyviä tuottolukuja vielä syksylle saakka.

Suomessa paras teho aurinkopaneeleista saadaan maalis-syyskuun aikana, jolloin parhaimmillaan saamme nauttia auringon voimasta jopa 20 tunnin ajan yhden vuorokauden aikana. Vaikka talvi on Suomessa pitkä, on se pimeä vain marraskuusta tammikuuhun. Jo helmikuussa tuotanto taas kasvaa nopeasti päivien pidetessä. Kevättalven ja syksyn tuotannon osuus on noin 20-30 prosenttia, kun taas loput 60-70 prosenttia tuotannosta sijoittuu kevään ja kesän väliseen aikaan. Aurinkopaneelit tuottavat myös pilvisellä säällä.

Kysy chatissa