Kotisi tulevaisuuden älyratkaisut

Vattenfallin verkkokauppa on suljettu ja valikoimamme tuotteet ovat loppuunmyytyjä. Jos sinulla on joku Smart Home -tuotteistamme, voit  käyttää niitä yhdessä EnergyWatch-sovelluksen kanssa 31.7.2019 saakka. Energia-markkinoilla tapahtuu paljon jännittäviä asioita, ja teknologia kehittyy jatkuvasti. Tämä koskettaa erityisesti älykotia. Juuri nyt tutkimme, millaisia älyratkaisuja tulemme tarjoamaan sinulle ja kotiisi tulevaisuudessa.

Älykotituotteet

Ovatko Smart Plug, Smart Temp, Smart Moist ja EnergyWatch tuttuja tuotteita? Älykotituotesarjamme on loppuunmyyty ja verkkokauppamme sitä myötä suljettu. Tutkimme parhaillamme millaisia uusia ja kiehtovia älykkään asumisen ratkaisuja tuomme jatkossa asiakkaidemme saataville. Vanhat älykotituotteet toimivat 31.7.2019 saakka.

EnergyWatch-sovellus

Vattenfallin EnergyWatch-älykotisovellus toimii jatkossakin älykotituotteidemme kanssa. Tuotteiden loppuunmyynnistä huolimatta sovellus on toiminnassa ja ladattavissa ilmaiseksi Google Play- ja iTunes -sovelluskaupoista. EnergyWatch-sovellusta ei kuitenkaan jatkossa kehitetä pidemmälle, ja näin ollen versio 1.18.12 jää sovelluksen viimeiseksi versioksi.


Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kysy chatissa