Oletko muuttamassa?

Muuttoilmoitus

Tee muuttoilmoitus viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää, ja ilmoita muutostasi myös meille. Asiakkaanamme voit helpottaa muuttokiireitäsi hoitamalla sopimusasiat kerralla kuntoon internetissä Oma energia -palvelun kautta, verkkosivuillamme tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Hoidamme kaikki sähköasiasi, kun muutat. Uuden sähkösopimuksen lisäksi huolehdimme siitä, että sähkön siirrosta vastaava paikallinen verkkoyhtiö tekee uuteen kotiisi verkkopalvelusopimuksen. Jos haluat, irtisanomme myös vanhan kotisi sopimuksen. 

Yleinen osoitteenmuutos Maistraatille tai Postille ei riitä sähkösopimuksen osoitteen muuttamiseen. Tämä johtuu siitä, että sähkösopimus on aina paikkakohtainen, ei asiakaskohtainen.

Tee muuttajan sähkösopimus netissä

 

Muutto muutaman päivän sisällä?

Soita maksuttomaan palvelunumeroomme 0800 177 733. Saat sähkösopimuksen lyhyelläkin varoitusajalla. Asiakaspalvelumme auttaa arkisin klo 9-18. Muina aikoina jätä soittopyyntö.

Määräaikainen sähkösopimus ja muutto

Sähkösopimus päättyy aina muuton yhteydessä olipa kyseessä määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sopimus.Saat meiltä sähkösopimuksen minne Suomessa muutatkin (lukuun ottamatta Ahvenanmaata).  Kun teet uuden sopimuksen kanssamme, voimme päättää myös vanhan sopimuksen riippumatta siitä minkä sähköyhtiön asiakas olet. 

Sähkösopimuksen siirto

Määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus päättyy aina muutossa. Muista, että voit tehdä uuden sähkösopimuksen sinulle edullisimmalla hinnalla.

Muuttajan sähkösopimus

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Löysitkö vastauksen kysymykseesi?

Asiakaspalvelumme sivuilta löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin sähkösopimuksiin, muuttoon, laskutukseen ja Oma energia -palveluun liittyen. 

Asiakaspalvelu

Yhteydenottolomake

Lähetä kysymyksesi yhteydenottolomakkeen kautta. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Jätä yhteydenottopyyntö

Oletko muuttamassa?

Soita numeroon 0800 177 733 (maksuton) kaikissa muuttoon liittyvissä asioissa. Muuttopalvelu on auki arkisin kello 8–18.

Kysy chatissa