Hinta: 269,00 €

  • Monipuoliset ilmalämpöpumpun ajastus mahdollisuudet
  • Lämpötilahistorian seuranta ja tallennus
  • Etäohjaa pumppua vaikka reissun päältä

Smart Remote ominaisuuksia

Etäohjaa reissusta

Kun reissussa ollessasi sää kotiseudulla kylmenee, etäohjaimella lisäät ilmalämpöpumppusi tehoa. Tai kun junamatkalla etäohjaat ilmalämpöpumppua, saavut lämpimälle mökille.

Ajasta lämpötila

Ajasta ilmalämpöpumppusi ylläpitämään oleskelulämpöä aina, kun olette kotona. Pienennä tehoa vaikkapa työ- ja koulutunneiksi tai matkojen ajalle. Ja säästö näkyy sähkölaskussa.

Aseta hälytyksiä

Hälytyksen saat, jos kotisi tai mökkisi lämpötila laskee alle asettamasi rajan. Voit saman tien säätää etäohjaimesta ilmalämpöpumppuun lisää tehoa ja estät turhan jäähtymisen.

Automaattinen toiminta

Voit asettaa etäohjaimen myös itse nostamaan ilmalämpöpumpun tehoa, jos ylläpitolämpötila laskee alle asettamasi +10–12 asteen rajan. Helppoa ja huoletonta.

Näin Smart Remote toimii

Hanki älykäs ilmalämpöpumpun etäohjain ja langaton verkko asuntoosi. Lataa sitten älylaitteeseesi ilmainen mobiilisovellus, jolla käytät älykästä etäohjainta. Sovellus kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi. Siinä kaikki!

Hinta: 269,00 €

Energiafiksua elämää

Älytuotteiden nettiliittymä

Hanki älykotituotteisiin suunniteltu Mobiililaajakaista Mini -liittymä ja reititin Elisalta. Datayhteys on sopivan kokoinen Vattenfallin älytuotteille.

Tutustu ja tilaa

Yksi sovellus riittää

Vattenfallin älykotisovelluksella voit käyttää kaikkia älykotituotteitamme yhdellä ja samalla käyttöliittymällä. Voit liittää siihen rajattoman määrän älykotituotteitamme.

Lataa älykotisovellus

Lataa älylaitteeseesi ilmainen mobiilisovellus, jolla käytät kaikkia Vattenfallin älykotituotteita. Sen avulla voit helposti ohjata ja hallita kodin valaistusta ja laitteita suoraan matkapuhelimen tai tabletin avulla, missä ikinä oletkin.

Kysy chatissa