Hinta: 52,00 €

  • Seuraa laitteen sähkönkulutusta reaaliajassa
  • Ajasta valaistus ja pidä koti asutun oloisena poissaollessasi
  • Etäohjaa pistorasiaan kytkettyjä sähkölaitteita

Smart Plugin ominaisuuksia

Kytke laite päälle ja pois etänä

Herää lempeästi ja napsauta sängystä aamukahvi tippumaan. Sammuta päälle unohtunut televisio etänä. Kytke kotoa mökin patteri lämpenemään. Käynnistä päivän kuumentuessa kodin viilennys. Tai kytke useita laitteita kytkimelliseen jatkojohtoon ja ohjaat niitä kaikkia. Kätevää.

Ajasta valoja ja laitteita

Ajastuksilla teet elämästäsi mukavampaa. Säädä sisävalot syttymään, kun astut kotiin. Pienennä ilmalämpöpumpun tehoa päiväksi ja nosta illaksi. Huolehdi akvaariokaloista ajastamalla älypistorasiaan liitetty valaisin vaikkapa 12 tunnin jaksoiksi.

Seuraa energiankulutusta

Kytke älypistorasia ilmalämpöpumppuun ja seuraat sen energiankulutusta älypuhelimesta. Vaihda pistorasia jääkaappiin, irtopatteriin, kodin viihdekeskukseen. Opit käyttämään eri laitteita sähköä säästäen.

Huolehdi omaisuudestasi

Lähdössä matkalle? Ajasta älypistorasia sytyttämään ja sammuttamaan valoja, ja kotisi tai kesämökkisi näyttää asutulta. Voit myös itse ohjata valaistusta reissun päältä.

Näin älypistorasia toimii

Hanki älykäs pistorasia Smart Plug ja langaton verkko kotiisi tai mökillesi. Lataa sitten älypuhelimeesi tai tablettiisi Vattenfallin ilmainen mobiilisovellus ja anna sen kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi. Sitten voit aloittaa Smart Plugin käytön älylaitteellasi. Siinä kaikki!

Tiedosta oma kulutuksesi

Näe reaaliajassa, kuinka paljon sähköä laiteet kuluttavat vuorokaudessa tai kuukaudessa ja kuinka paljon niiden käyttö maksaa.

Hinta: 52,00 €

Energiafiksua elämää

Älytuotteiden nettiliittymä

Hanki älykotituotteisiin suunniteltu Mobiililaajakaista Mini -liittymä ja reititin Elisalta. Datayhteys on sopivan kokoinen Vattenfallin älytuotteille.

Tutustu ja tilaa

Yksi sovellus riittää

Vattenfallin älykotisovelluksella voit käyttää kaikkia älykotituotteitamme yhdellä ja samalla käyttöliittymällä. Voit liittää siihen rajattoman määrän älykotituotteitamme.

Lataa älykotisovellus

Lataa älylaitteeseesi ilmainen mobiilisovellus, jolla käytät kaikkia Vattenfallin älykotituotteita. Sen avulla voit helposti ohjata ja hallita kodin valaistusta ja laitteita suoraan matkapuhelimen tai tabletin avulla, missä ikinä oletkin.

Kysy chatissa