Hinta: 129,00 €

  • Säästä sähkölaskusta jopa 20 %
  • Seuraa energiankulutusta reaaliajassa
  • Energiavalmentaja -ominaisuus neuvoo

Energywatchin ominaisuuksia

Reaaliaikainen seuranta

Kun EnergyWatch on kiinni sähkömittarissasi, saat reaaliaikaista tietoa koko kotisi kokonaiskulutuksesta. Näet laitteiden päälle kytkeytymiset, tehot ja käyntiajat.  Näet myös, miten sähkönkulutuksesi jakautuu lämmityksen, lämpimän veden ja taloussähkön kesken.

Vertaile energiankulutusta

Voit vertailla energiankulutustasi monin eri tavoin. Miten eri ajanjaksojen sähkönkulutus vaihtelee? Miltä kulutus näyttää öisin ja kotoa poissa ollessasi? Mitkä laitteet ovat aina päällä ja käynnistyvät välillä itsekseen? Entä mikä ilmalämpöpumpun sähkönkulutus eri sisä- ja ulkolämpötiloissa on?

Tunnista sähkösyöpöt ja säästä

Saat sähkösyöpöt laitteet helposti kiinni ja voit säästää. Otetaan esimerkki: EnergyWatch näyttää 2kW:n kulutusta 30 sekunnin ajan aina 2 minuutin välein. Sammuttamalla sulakkeita yksi kerrallaan huomaat, mikä laite on kyseessä. Energiankulutus voi olla turhaa tai suorastaan haitallista – esimerkiksi jos tuloilman esilämmitys on unohtunut päälle kesäöiden ajaksi.

Näin EnergyWatch toimii

Tarvitset EnergyWatchin, joka liitetään sähkömittariin ja langattoman verkon, joka kantaa sähkömittarille. Lataa sitten älypuhelimeesi tai tablettiisi Vattenfallin ilmainen mobiilisovellus ja anna sen kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi.

Energiavalmentaja -ominaisuus

EnergyWatchin mukana tuleva Energiavalmentaja valvoo energiankulutusta puolestasi ja kannustaa toimimaan energiafiksummin. Automaattisten viestien avulla se onnistuu. Saat tietoa aina päällä olevien sähkölaitteidesi energiankulutuksesta eli piilokulutuksesta ja neuvoja sen vähentämiseksi. Kätevää.

Kokeile EnergyWatchia?

Nyt voit testata monipuolista EnergyWatchia ja muita Vattenfallin älykotituotteita. Lataa App Storesta tai Google Playsta Vattenfallin EnergyWatch-mobiilisovellus ja napsauta Testaa. Hyviä kokeiluja!

hinta: 129,00 €

Saat verkkokaupasta tälle tuotteelle ilmaisen toimituksen

Energiafiksua elämää

Älytuotteiden nettiliittymä

Hanki älykotituotteisiin suunniteltu Mobiililaajakaista Mini -liittymä ja reititin Elisalta. Datayhteys on sopivan kokoinen Vattenfallin älytuotteille.

Tutustu ja tilaa

Yksi sovellus riittää

Vattenfallin älykotisovelluksella voit käyttää kaikkia älykotituotteitamme yhdellä ja samalla käyttöliittymällä. Voit liittää siihen rajattoman määrän älykotituotteitamme.

Lataa älykotisovellus

Lataa älylaitteeseesi ilmainen mobiilisovellus, jolla käytät kaikkia Vattenfallin älykotituotteita. Sen avulla voit helposti ohjata ja hallita kodin valaistusta ja laitteita suoraan matkapuhelimen tai tabletin avulla, missä ikinä oletkin.

Kysy chatissa