Löydät meiltä keinot energiafiksuun elämään. Ilmälämpöpumput ja älykotituotteet ovat olennainen osa energiafiksua elämää.

Ilmalämpöpumput

Hanki kauttamme turvallisesti ilmalämpöpumppu

Pumpun hankinnan vinkit

Kauttamme voit hankkia ilmalämpöpumpun turvallisesti. Avustamme oikean mallin valinnassa, hoidamme kuljetuksen ja suoritamme asennuksen. Näin voit varmistua, että takuut pitävät ja mahdolliset sudenkuopat vältetään.

Tutustu vinkkeihin

Kerromme mitä huomioida pumppua hankittaessa

Ilmalämpöpumppu ABC

Ilmalämpöpumpulla voit laskea lämmityskustannuksia parhaimmillaan jopa satoja euroja vuodessa. Sen lisäksi asumismukavuus lisääntyy: jäähdytystoiminto viilentää kuumina kesäpäivinä, suodatin puhdistaa ilmaa ja kuivaustoiminto pienentää ilmankosteutta. 

Tutustu oppaaseen

Katso ilmalämpöpumpputarjouksemme

Pumpputarjoukset

Tutustu päivittyviin ilmalämpöpumpputarjouksiin. Pidä kokonaiskulut kurissa hankkimalla avaimet käteen -paketti. Hinta kattaa kaiken laitteista asennukseen ilman piilokuluja. Tämän helpommaksi ei pumpun hankinta tule.

Tutustu tarjouksiin

Älykoti

Älykotituotteet

Hanki mieleisesi Vattenfallin älykotituote tai -tuotteet ja langaton verkko asuntoosi. Lataa sitten älylaitteeseesi ilmainen mobiilisovellus, jolla käytät kaikkia Vattenfallin älykotituotteita. Sovellus kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi. Siinä kaikki!

Tutustu älykotituotteisiin

Älytuotteiden verkkokauppa

Klikkaa itsesi Vattenfallin verkkokauppaan. Löydät sieltä kaikki Vattenfallin älytuotteet sekä valaistukseen ja sisäilman laatuun liittyvät tuotteet. Sähköasiakkaanamme hyödyt automaattisesti paremmista tarjoushinnoista.

Mene verkkokauppaan

Kysy chatissa