Vattenfall helpottaa arkeasi

Vattenfall lähellä sinua!

Vattenfallin sähkönmyyjiä voi tavata kesän ja alkusyksyn aikana kasvotusten Vattenfallin teltoissa, jotka kiertävät ympäri Suomea. Nyt saat sähkön asiantuntijan suosituksen sopivaksi sähkösopimukseksi jopa kauppamatkallasi. Myyjämme kiertävät myös omakotialueilla, ja heidät tunnistaa Vattenfall logoilla varustetuissa asusteista.


Miksi määräaikainen sähkösopimus on hyvä valinta?

  • Sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista
  • Ennen sopimuskauden päättymistä lähetämme sinulle edullisen uusimistarjouksen
  • Määräaikaisen sähkösopimuksen avulla tiedät sähkön hinnan tulevina vuosina riippuen siitä, kuinka pitkäksi aikaa solmit sopimuksen – turvallista ja helppoa.

Vaihto-oikeus

Määräaikaisiin sähkösopimuksiin on saatavana lisäpalveluna Vaihto-oikeus. Kun valitset Vaihto-oikeuden, voit vaihtaa sopimuksesi kerran sopimuskauden aikana uuteen määräaikaiseen vähintään saman pituiseen sopimukseen. Sähkön hinnan laskiessa voit kätevästi pienentää sähkölaskuasi.


Vattenfallin asiakkaana voit valita sinulle sopivan energianlähteen

wave

100 % Vesi

Vesivoima ja vesisähkö ovat Vattenfallin toiminnan peruskiviä. Nykyään Vattenfallin omistuksessa on 112 vesivoimalaa Pohjoismaissa. Vesisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä ilman lisähintaa.

mill

100 % Tuuli

Vattenfallin tuulisähkö on Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekoenergiaa. Sinun käyttämästäsi tuulisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä. Sertifioidusta tuulisähköstä perimme pienen lisähinnan.

atom

100 % Ydin

Täysydin on 100-prosenttisesti ydinvoimalalla tuotettua sähköä. Ydinvoima on tuotantomuodoltaan tehokas, toimintavarma ja vähäpäästöinen.Vattenfallilla on korkeat turvallisuusvaatimukset sekä turvallisuusasioissa että jätteenkäsittelyssä. Ydinsähköä saat ilman lisähintaa.

pie chart

Eri energialähteiden yhdistelmä

Energialähteiden yhdistelmä on yhdistelmä kaikista saatavista energialähteistä. Solmiessasi Perussähkö-sopimuksen sähkösi tuotetaan aina eri energialähteiden yhdistelmänä. Lisätietoja viime vuoden energialähteiden yhdistelmästä ja sen vaikutuksesta luontoon löydät sähkön alkuperä sivulta. 


Haluatko vaihtaa Vattenfalliin heti?

Katso hinnat ja tee sopimus