Sopiiko ilmalämpöpumppu sinun taloosi?

Testaa sopiiko ilmalämpöpumppu taloosi

  • Lämmität sähköllä tai öljyllä – saat pumpun hinnan pian takaisin lämmityslaskun pienentyessä merkittävästi. Yksin tämä on riittävä syy hankkia pumppu, sillä säästö on parhaimmillaan useita satoja euroja vuodessa.
  • Pumpun voi sijoittaa talossa niin että lämpö yltää joka paikkaan. Pumput pystyvät levittämään lämmön useimmissa taloissa tasaisesti, kunhan ne sijoitetaan oikein. Vain hyvin sokkeloinen talo voi tuottaa ongelmia tässä suhteessa.
  • Talo lämpenee helteillä helposti liikaa. Pumpun viilennystoiminto helpottaa tukalaa oloa. Kesän viilennys ei syö talven säästöjä, kulut jäävät yleensä alle euroon hellepäivää kohti.
  • Talo on osan ajasta tyhjillään. Ilmalämpöpumppu voidaan säätää ylläpitolämpöön. Edullista - ja kun pumppuun liittää vielä älypuhelimella toimivan etäohjaimen, lämpötilaa on helppo hallita olitpa miten kaukana tahansa.
  • Käytät takkaa lisälämmönlähteenä – tietyissä ilmalämpöpumpuissa on myös takkatoiminto, joka levittää lämmön tasaisemmin. Saat paremman hyödyn irti takan lämmöstä.

Muistathan, että ilmalämpöpumpun asentajat huolehtivat tarvittaessa myös vanhan pumpun lainmukaisen kierrätyksen. Sen sisältämät aineet eivät saa päätyä luontoon, joten purku on ammattilaisen työtä.

Ota yhteyttä


Vattenfall chat