Täysydin

Kun valitset kiinteähintaisen Täysydin-sähkösopimuksen, sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista. Saat 100 % ydinenergialla tuotettua ydinsähköä. Valitsemalla myös Vaihto-oikeuden voit pienentää sähkölaskuasi, jos sähkönhinta laskee.

Täysydin

Täysydin

  • Kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan
  • 100 % ydinsähköä

Kun valitset Vattenfallin Täysydin-sopimuksen, tiedät, että sähkönkulutustasi vastaava määrä tuotetaan vähäpäästöisellä ydinvoimalla.

Täysydin-sopimuksen etuja

  • Täysydin on 100-prosenttisesti ydinvoimalla tuotettua sähköä.
  • Ydinsähkö on vähäpäästöistä sähköä.
  • Koko sopimuskauden ajaksi kiinteä hinta, johon sähkön markkinahinnan muutokset eivät vaikuta.
  • Lähetämme sinulle hyvissä ajoin ennen sopimuksen päättymistä edullisen uusimistarjouksen.
2-20131023-103647

 Energialähteemme

 wave

100 % Vesi

Vesivoima ja vesisähkö ovat Vattenfallin toiminnan peruskiviä. Nykyään Vattenfallin omistuksessa on 112 vesivoimalaa Pohjoismaissa. Vesisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä ilman lisähintaa.

 mill

100 % Tuuli 

Vattenfallin tuulisähkö on Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekoenergiaa. Sinun käyttämästäsi tuulisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä. Sertifioidusta tuulisähköstä perimme pienen lisähinnan.

 atom

100 % Ydin

Täysydin on 100-prosenttisesti ydinvoimalalla tuotettua sähköä. Ydinvoima on tuotantomuodoltaan tehokas, toimintavarma ja vähäpäästöinen.Vattenfallilla on korkeat turvallisuusvaatimukset sekä turvallisuusasioissa että jätteenkäsittelyssä. Ydinsähköä saat ilman lisähintaa.

 pie chart

Eri energialähteiden yhdistelmä

Energialähteiden yhdistelmä on yhdistelmä kaikista saatavista energialähteistä. Solmiessasi Perussähkö-sopimuksen sähkösi tuotetaan aina eri energialähteiden yhdistelmänä. Lisätietoja viime vuoden energialähteiden yhdistelmästä ja sen vaikutuksesta luontoon löydät sähkön alkuperä sivulta.  

 

Aiheeseen liittyvät linkit

Vaihto-oikeus