Älykäs lämpömittari Smart Temp

Älykäs lämpömittari Smart Temp

Älykäs lämpömittari Smart Temp mittaa ja tallentaa lämpötilatietoja niin uima-altaan vedestä kuin pakastimestakin. Näet päivä-, kuukausi- ja vuositason tiedot älypuhelimessasi missä vain – ja hyödyt. Leikkaat lämmityskulujasi, ja omaisuutesi pysyy paremmassa kunnossa. Ja kiitos hälytysten voit nukkua yösi rauhassa.

Esimerkkejä älykkään Smart Temp -lämpömittarin käytöstä

Aseta automaattinen hälytys Smart Tempin avulla

Aseta automaattinen hälytys

Ole huoleti. Aseta älykkääseen lämpömittariin lämpötilaraja, jonka ylityksestä tai alituksesta saat hälytysviestin. Jos vaikkapa kotisi tai mökkisi jäähtyy tai pakastin lämpenee, voit heti ryhtyä toimeen.

Seuraa kodinkoneiden lämpötiloja Smart Tempin avulla

Seuraa kodinkoneiden lämpötiloja

Pistä mustikat pakkaseen, älykkään lämpömittarin anturi pakastimeen ja seuraa lämpötilan asettumista – 18 asteeseen. Siirrä mittari jääkaappiin ja tarkista, että säilytät ruokia oikeassa lämpötilassa. Vaihda viinikaappiin ja varmista tulevat juhlahetket.

Seuraa tilojen sisälämpötiloja Smart Tempin avulla

Seuraa tilojen sisälämpötiloja

Kun olet poissa kotoa, voit tarkistaa kodin lämpötilan. Pakkasilla tarkkailet kellarin tai mökin lämpöä. Säiden vaihdellessa seuraat kasvihuoneen olosuhteita. Voit myös laittaa puhelimesi hälyttämään, kun sauna on lämmennyt. Monipuolista.

Seuraa ulkolämpötiloja Smart Tempillä

Seuraa ulkolämpötiloja

Kodin lämmityskulut pienemmäksi? Onnistuu! Seuraa sekä ulko- että sisälämpötilaa – silloin voit säätää lämmityksen tarkasti. Tarkkailemalla lämpötilaa mökin pihalla tai vesiputkien jäätymistä voit välttää jäätymisvahinkoja.

Seuraa veden lämpötilaa Smart Tempillä

Seuraa veden lämpötilaa

Älykkään lämpömittarin anturi on vedenkestävä. Voit tarkistaa, ettei sisäuima-altaan vesi ole liian lämmintä ja kuluta turhaa energiaa. Ja pitää huolta akvaariokalojesi oloista.

Näin Smart Temp toimii

Näin älykäs lämpömittari toimii

Hanki älykäs lämpömittari Smart Temp ja langaton verkko kotiisi tai mökillesi. Lataa sitten älypuhelimeesi tai tablettiisi Vattenfallin ilmainen mobiilisovellus ja anna sen kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi. Sitten voit aloittaa Smart Plugin käytön älylaitteellasi. Siinä kaikki!

Kokemuksia älykkäästä lämpömittarista

Jenni Kokander mittaa pakastimen lämpötilaa Vattenfallin älylämpömittarilla

Onko se pakastimen lämpötila asettunut?

Jenni Kokanderin pakastimessa lepää Smart Tempin anturi. Jos lämpötila laskee tai nousee halutusta ja ruokien säilyminen on vaarassa, ei hätää – näyttelijä saa puhelimeensa hälytyksen.

Lue tarinoita Smart Tempin käytöstä

 Älykkäästi kotona -blogi

Älykkäästi kotona -blogi

Mitä tapahtui, kun älykäs lämpömittari laitettiin järveen?

Vattenfallin tiimi jalkautui Nuuksioon mittaamaan järvivesien lämpötiloja Smart Tempillä ja etsimään sopivaa uimavettä. Samalla tuli pohdittua, miksi vesi on juuri sen lämpöistä kuin se on.

Jatka lukemista blogissamme

Vattenfallin asiakasedut

Sähkösopimusasiakkaanamme hyödyt hyvistä eduista. Saat etuja mm. verkkokaupastamme joka keskittyy älytuoteperheemme ympärille.

Verkkokauppaan

  Usein kysyttyä Smart Tempistä

  Yleistä Smart Tempistä

  Faktaa

  Järjestelmävaatimukset

  Asennus

  Käyttö