Älykäs ilmankosteusmittari Smart Moist

Älykäs ilmankosteusmittari Smart Moist
Smart Moist mittaa sisäilmaa ja tallentaa ilmankosteus- ja lämpötilatietoja sinulle tärkeistä paikoista – talosta, mökistä, veneestä. Näet päivä-, kuukausi- ja vuositason tiedot älypuhelimestasi missä liikutkin. Oikea ilmankosteus ja lämpötila pitävät asumisen miellyttävänä ja omaisuuttasi kunnossa.

119,00 €

Osta verkkokaupasta

Esimerkkejä älykkään Smart Moist -ilmankosteusmittarin käytöstä

Seuraa kodin ilmankosteutta ja lämpötilaa

Seuraa kodin ilmankosteutta ja lämpötilaa

Liian kuiva ja lämmin sisäilma on pahaksi hengitysteille, liian kostea taas kasvattaa kosteusvaurion riskiä. Älykäs ilmankosteusmittari auttaakin pitämään kotisi ilman sopivan kosteana. Se on tärkeää etenkin allergia- ja astmaperheissä.
Aseta automaattinen hälytys

Aseta automaattinen hälytys

Aseta Smart Moistiin lämpötila- tai kosteusraja tai vaikka molemmat. Rajan ylityksestä tai alituksesta saat hälytysviestin älypuhelimeesi. Jos kosteus muuttuu kriittiseksi talosi alla, elektroniikkahuoneessa tai terraariossa, voit heti ryhtyä toimiin.
Seuraa homeen muodostumisen riskiä

Seuraa homeen muodostumisen riskiä

Smart Moistin homevahti tarkkailee mittauspisteen olosuhteita eli ilmankosteutta ja lämpötilaa ja kertoo homeen muodostumisen riskistä liikennevalojen avulla. Vihreä valo viestittää, että kaikki on kunnossa. Keltainen valo on merkki siitä, että olosuhteet ovat yli puolet ajasta riskialueella, ja punainen valo kertoo jatkuvasta riskialueella olosta. Tällöin tilanne kannattaa tarkistaa heti.
Pidä huolta liikkuvasta kodista

Pidä huolta liikkuvasta kodista

Vältä kosteusvaurioita mökissä, saunassa, asuntovaunussa, matkailuautossa tai veneessä. Älykäs ilmankosteusmittari näyttää älypuhelimessasi kosteus- ja lämpötilalukemat sekä homeen muodostumisen riskin, vaikka itse olisit kotona satojen kilometrien päässä.
Tarkkaile eläinten hyvinvointia

Tarkkaile eläinten hyvinvointia

Hevoset, lehmät, siat, kanat ja muut eläimet tarvitsevat sopivan ilmankosteuden. Älykkään ilmankosteusmittarin avulla pidät huolta eläinten hyvinvoinnista. Voit seurata rehuvaraston, pihaton, navetan, tallin, lampolan tai vaikkapa kanalan ilmankosteutta ja lämpötilaa sekä homeen muodostumisen riskiä.
Näin älykäs ilmankosteusmittari toimii

Näin älykäs ilmankosteusmittari toimii

Hanki älykäs ilmankosteusmittari Smart Moist ja langaton verkko. Verkon tulee kantaa tilaan, jonka sisäilmaa mittaat. Lataa sitten älypuhelimeesi tai tablettiisi Vattenfallin ilmainen mobiilisovellus ja anna sen kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi. Sitten voit aloittaa Smart Moistin käytön älylaitteellasi. Siinä kaikki!

Vattenfallin asiakasedut

Sähkösopimusasiakkaanamme hyödyt hyvistä eduista. Saat etuja mm. verkkokaupastamme joka keskittyy älytuoteperheemme ympärille.

Verkkokauppaan

    Usein kysyttyä Smart Moistista