Tarjous 20 kk määräaikainen sähkösopimus
Pää edellä kesään!

Katso aurinkoinen sähkötarjous ja voita elämyspäivä.

Katso hinnat ja tee sopimus

18 kk sähkötarjous - valitse uusiutuvaa energiaa erikoishintaan!

Sähkön alkuperällä on väliä. Valitsemalla uusiutuvan energialähteen voit lyhentää asumiseen liittyvää hiilijalanjälkeäsi huomattavasti. Edullisella sähkötarjouksellamme voit samalla nauttia edullisesta sähköstä koko sopimuskauden ajan. Valitse uusiutuvaa energiaa - tehdään ilmastotekoja yhdessä.

Splits spläts -sähkösopimustarjous

Kesä on uusiutumisen aikaa. Uutuutena voit valita sähkön tuotantomuodoksi puhtaan aurinkosähkön.

  • 18 kuukauden määräaikainen sähkösopimus
  • Voit valita myös uusiutuvaa energiaa ilman lisämaksua
  • Asiakkaanamme saat säännöllisesti rahanarvoisia asiakasetuja esimerkiksi verkkokauppaamme
  • Tee sopimus kätevästi verkossa
2-20131023-103647

 Energialähteemme

wave

100 % Vesi

Vesivoima ja vesisähkö ovat Vattenfallin toiminnan peruskiviä. Nykyään Vattenfallin omistuksessa on 112 vesivoimalaa Pohjoismaissa. Vesisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä ilman lisähintaa.

 mill

100 % Tuuli 

Vattenfallin tuulisähkö on Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekoenergiaa. Käyttämäsi tuulisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä.

 

100 % Aurinko

Täysaurinko on 100-prosenttisesti auringolla tuotettua sähköä. Aurinkotuotannon hiilidioksidipäästöt ovat 0,00 gr/kWh, joten se on todella ympäristöystävällinen vaihtoehto.

atom

100 % Ydin

Täysydin on 100-prosenttisesti ydinvoimalalla tuotettua sähköä. Ydinvoima on tuotantomuodoltaan tehokas, toimintavarma ja vähäpäästöinen.Vattenfallilla on korkeat turvallisuusvaatimukset sekä turvallisuusasioissa että jätteenkäsittelyssä. Ydinsähköä saat ilman lisähintaa.

 pie chart

Eri energialähteiden yhdistelmä

Energialähteiden yhdistelmä on yhdistelmä kaikista saatavista energialähteistä. Solmiessasi Perussähkö-sopimuksen sähkösi tuotetaan aina eri energialähteiden yhdistelmänä. Lisätietoja viime vuoden energialähteiden yhdistelmästä ja sen vaikutuksesta luontoon löydät sähkön alkuperä sivulta.  

 

Kanssamme voit oppia lisää energiafiksusta asumisesta sekä jakaa sosiaalisessa mediassa muille omia hyväksi havaittuja vinkkejäsi! Tykkää Vattenfallin Facebook-sivuista sekä Instagramissa #vattenfallfi ja inspiroidu kanssamme!

Sirius elämyspuiston surf-allas

Tee sähkösopimus ja voita lahjakortti elämyspuisto Siriukseen

Kun teet 18 kk määräaikaisen sähkösopimuksen Vattenfallin verkkosivuilla 16.5-15.6.2017 välisenä aikana osallistut samalla riemukkaan Sirius-lahjakortin arvontaan.

Lue arvonnan säännöt

Aurinkosähkö on täällä, valitse päästövapaata aurinko energiaa

Aurinkosähköllä ekologisemmaksi

Nyt voit valita sähköntuotanto- muodoksi myös täysin päästöttömän aurinkoenergian – vaikkei sinulla olisikaan omaa aurinkotuotantoa.

Lue lisää aurinkosähköstä