Tarjous 18 kk määräaikainen sähkösopimus
Ole energiafiksu, uusi energiasi

Tee nyt 18kk määräaikainen sähkösopimus. Voit voittaa upean Suunto Spartan Sport -kellon.

Tee sähkösopimus nyt

Talven 18 kk sähkötarjous

Sähkön alkuperällä on väliä. Valitsemalla uusiutuvan energialähteen voit lyhentää asumiseen liittyvää hiilijalanjälkeäsi huomattavasti. Edullisella sähkötarjouksellamme voit samalla nauttia edullisesta sähköstä koko sopimuskauden ajan.

Ota ilo irti sporttisista talviharrastuksista ja seuraa kunnon kehitystä urheilukellolla. Kun teet 18 kuukauden määräaikaisen sähkösopimuksen helmikuun loppuun mennessä, osallistut Suunto Spartan Sport -kellon arvontaan.

Sähkösopimustarjous

Uutuutena voit valita sähkön tuotantomuodoksi puhtaan aurinkosähkön

  • 18 kuukauden määräaikainen sähkösopimus
  • Voit nyt valita myös aurinkosähköä edullisesti
  • Asiakkaanamme saat säännöllisesti rahanarvoisia asiakasetuja esimerkiksi verkkokauppaamme
  • Tee sopimus kätevästi verkossa
2-20131023-103647

 Energialähteemme

wave

100 % Vesi

Vesivoima ja vesisähkö ovat Vattenfallin toiminnan peruskiviä. Nykyään Vattenfallin omistuksessa on 112 vesivoimalaa Pohjoismaissa. Vesisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä ilman lisähintaa.

 mill

100 % Tuuli 

Vattenfallin tuulisähkö on Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekoenergiaa. Käyttämäsi tuulisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä.

 

100 % Aurinko

Täysaurinko on 100-prosenttisesti auringolla tuotettua sähköä. Aurinkotuotannon hiilidioksidipäästöt ovat 0,00 gr/kWh, joten se on todella ympäristöystävällinen vaihtoehto.

atom

100 % Ydin

Täysydin on 100-prosenttisesti ydinvoimalalla tuotettua sähköä. Ydinvoima on tuotantomuodoltaan tehokas, toimintavarma ja vähäpäästöinen.Vattenfallilla on korkeat turvallisuusvaatimukset sekä turvallisuusasioissa että jätteenkäsittelyssä. Ydinsähköä saat ilman lisähintaa.

 pie chart

Eri energialähteiden yhdistelmä

Energialähteiden yhdistelmä on yhdistelmä kaikista saatavista energialähteistä. Solmiessasi Perussähkö-sopimuksen sähkösi tuotetaan aina eri energialähteiden yhdistelmänä. Lisätietoja viime vuoden energialähteiden yhdistelmästä ja sen vaikutuksesta luontoon löydät sähkön alkuperä sivulta.  

 

Kanssamme voit oppia lisää energiafiksusta asumisesta sekä jakaa sosiaalisessa mediassa muille omia hyväksi havaittuja vinkkejäsi! Tykkää Vattenfallin Facebook-sivuista sekä Instagramissa #vattenfallfi ja inspiroidu kanssamme!

Voita Suunto Spartan kello, saat valita sopivan neöjästä eri vaihtoehdosta

Voita Suunto Spartan Sport -kello

Kun teet 18 kuukauden määräaikaisen sähkösopimuksen viimeistään 28.2.2017, osallistut urheilukellon arvontaan. Voittaja saa valita värin neljästä eri vaihtoehdosta.

Arvonnan säännöt

Aurinkosähkö on täällä, valitse päästövapaata aurinko energiaa

Aurinkosähköllä ekologisemmaksi

Nyt voit valita sähköntuotanto- muodoksi myös täysin päästöttömän aurinkoenergian – vaikkei sinulla olisikaan omaa aurinkotuotantoa.

Lue lisää aurinkosähköstä