tarjous 12 kk määräaikainen sähkösopimus
Talvi on tulossa

Varmista nyt edullinen sähkön hinta koko lämmityskaudeksi

Katso tarjoushinta

Kampanjatarjous

  • 12 kuukauden määräaikainen sähkösopimus ja voit valita itse sähkön tuotantomuodon
  • Asiakkaanamme saat säännöllisesti rahanarvoisia asiakasetuja esimerkiksi verkkokauppaamme
  • Tee sopimus kätevästi verkossa
2-20131023-103647

 Energialähteemme

 wave

100 % Vesi

Vesivoima ja vesisähkö ovat Vattenfallin toiminnan peruskiviä. Nykyään Vattenfallin omistuksessa on 112 vesivoimalaa Pohjoismaissa. Vesisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä ilman lisähintaa.

 mill

100 % Tuuli 

Vattenfallin tuulisähkö on Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekoenergiaa. Sinun käyttämästäsi tuulisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä. Sertifioidusta tuulisähköstä perimme pienen lisähinnan.

 atom

100 % Ydin

Täysydin on 100-prosenttisesti ydinvoimalalla tuotettua sähköä. Ydinvoima on tuotantomuodoltaan tehokas, toimintavarma ja vähäpäästöinen.Vattenfallilla on korkeat turvallisuusvaatimukset sekä turvallisuusasioissa että jätteenkäsittelyssä. Ydinsähköä saat ilman lisähintaa.

 pie chart

Eri energialähteiden yhdistelmä

Energialähteiden yhdistelmä on yhdistelmä kaikista saatavista energialähteistä. Solmiessasi Perussähkö-sopimuksen sähkösi tuotetaan aina eri energialähteiden yhdistelmänä. Lisätietoja viime vuoden energialähteiden yhdistelmästä ja sen vaikutuksesta luontoon löydät sähkön alkuperä sivulta.  

 

Pääpalkintona Neato Botvac Connected älyrobotti-imuri, arvo 799 euroa

Asiakasarvonta

Kun tulet asiakkaaksemme viimeistään 13.11.2016, sinulla on mahdollisuus osallistua asiakasarvontaamme ja voittaa Neato Botvac Connected älyrobotti-imuri.
Lue lisää ja osallistu arvontaan