Sähkösopimuksen uusiminen

Sähkösopimuksen uusiminen kannattaa. Määräaikaisen sopimuksen hinta on kiinteä sopimuskauden ajan. Tiedät etukäteen, kuinka paljon sähköstä maksat. Voit halutessasi ostaa sopimukseesi myös Vaihto-oikeuden.

Hyvissä ajoin ennen määräaikainen sähkösopimuksesi päättymistä lähetämme sinulle jatkotarjouksen kotiin. Tarjouksessa kerromme sopimushinnat sekä suosituksemme uuden sopimuskauden pituudeksi. Sopimuksen uusiminen onnistuu vaivattomasti netissä, tekstiviestillä tai palauttamalla kirjeessä oleva lomake meille. Sopimuksen uusimiseen tarvittavat tiedot löydät kirjeestä.

 

Valitse Perussähkö, Täysvesi, Täystuuli, Täysaurinko tai Täysydin

Kun uusit sopimuksesi netissä, voit valita helposti myös sähkösi tuotantotavan. 100-prosenttisesti vedellä tuotettu Täysvesi-sopimus, 100-prosenttisesti aurinkovoimalla tuotettu Täysaurinko-sopimus, 100-prosenttisesti ydinvoimalla tuotettu Täysydin-sopimus ja eri tuotantomuotojen yhdistelmällä tuotettu Perussähkö-sopimus ovat samanhintaisia. Jos valitset Täystuuli-sähkösopimuksen, maksat vain pienen lisähinnan. Täystuuli on EKOmerkittyä tuulisähköä.