Ei huolta sähkön hinnan vaihteluista kun valitset Perussähkö-sopimuksen

Kun valitset kiinteähintaisen Perussähkö-sopimuksen, sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista. Valitsemalla myös Vaihto-oikeuden voit pienentää sähkölaskuasi, jos sähkönhinta laskee.

Perussähkö

Perussähkö

  • Sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista
  • Ennen sopimuskauden päättymistä lähetämme sinulle edullisen uusimistarjouksen

Perussähkö-sopimuksen edut

  • Koko sopimuskauden ajaksi kiinteä hinta, johon markkinahinnan muutokset eivät vaikuta
  • Hyvissä ajoin ennen sopimuskauden päättymistä lähetämme sinulle edullisen jatkotarjouksen
  • Perussähkö on tuotettu eri energialähteiden yhdistelmällä
2-20131023-103647

Energialähteemme

wave

100 % Vesi

Vesivoima ja vesisähkö ovat Vattenfallin toiminnan peruskiviä. Nykyään Vattenfallin omistuksessa on 112 vesivoimalaa Pohjoismaissa. Vesisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä ilman lisähintaa.

mill

100 % Tuuli

Vattenfallin tuulisähkö on Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa EKOenergiaa. Sinun käyttämästäsi tuulisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä. Sertifioidusta tuulisähköstä perimme pienen lisähinnan.

atom

100 % Ydin

Täysydin on 100-prosenttisesti ydinvoimalalla tuotettua sähköä. Ydinvoima on tuotantomuodoltaan tehokas, toimintavarma ja vähäpäästöinen. Vattenfallilla on korkeat turvallisuusvaatimukset sekä turvallisuusasioissa että jätteenkäsittelyssä. Ydinsähköä saat ilman lisähintaa.

pie chart

Eri energialähteiden yhdistelmä

Energialähteiden yhdistelmä on yhdistelmä kaikista saatavista energialähteistä. Solmiessasi Perussähkö-sopimuksen sähkösi tuotetaan aina eri energialähteiden yhdistelmänä. Lisätietoja viime vuoden energialähteiden yhdistelmästä ja sen vaikutuksesta luontoon löydät sähkön alkuperä sivulta. 

Aiheeseen liittyvät linkit

Vaihto-oikeus