Perussahkö-sähkösopimus
Perussähkö

Perussähkö on tuotettu eri energialähteiden yhdistelmällä.

Katso hinta ja tee sopimus

Ei huolta sähkön hinnan vaihteluista kun valitset Perussähkö-sähkösopimuksen

Kun valitset kiinteähintaisen Perussähkö-sopimuksen, sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista. Sähkösi tuotetaan aina eri energialähteiden yhdistelmänä. Valitsemalla myös Vaihto-oikeuden voit pienentää sähkölaskuasi entisestään, jos sähkönhinta laskee.

Perussähkö

Perussähkö

  • Sinun ei tarvitse huolehtia sähkön hinnan vaihteluista
  • Ennen sopimuskauden päättymistä lähetämme sinulle edullisen uusimistarjouksen

 

Perussähkö-sopimuksen edut

  • Koko sopimuskauden ajaksi kiinteä hinta, johon markkinahinnan muutokset eivät vaikuta
  • Hyvissä ajoin ennen sopimuskauden päättymistä lähetämme sinulle edullisen jatkotarjouksen
  • Perussähkö on tuotettu eri energialähteiden yhdistelmällä
2-20131023-103647

 Energialähteemme

100 % Vesi

Vesivoima ja vesisähkö ovat Vattenfallin toiminnan peruskiviä. Nykyään Vattenfallin omistuksessa on 112 vesivoimalaa Pohjoismaissa. Vesisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä ilman lisähintaa.

 mill

100 % Tuuli 

Vattenfallin tuulisähkö on Suomen luonnonsuojeluliiton sertifioimaa Ekoenergiaa. Käyttämäsi tuulisähkö on vähäpäästöistä ja uusiutuvaa sähköä.

 

100 % Aurinko

Täysaurinko on 100-prosenttisesti auringolla tuotettua sähköä. Aurinkotuotannon hiilidioksidipäästöt ovat 0,00 gr/kWh, joten se on todella ympäristöystävällinen vaihtoehto.

atom

100 % Ydin

Täysydin on 100-prosenttisesti ydinvoimalalla tuotettua sähköä. Ydinvoima on tuotantomuodoltaan tehokas, toimintavarma ja vähäpäästöinen.Vattenfallilla on korkeat turvallisuusvaatimukset sekä turvallisuusasioissa että jätteenkäsittelyssä. Ydinsähköä saat ilman lisähintaa.

 pie chart

Eri energialähteiden yhdistelmä

Energialähteiden yhdistelmä on yhdistelmä kaikista saatavista energialähteistä. Solmiessasi Perussähkö-sopimuksen sähkösi tuotetaan aina eri energialähteiden yhdistelmänä. Lisätietoja viime vuoden energialähteiden yhdistelmästä ja sen vaikutuksesta luontoon löydät sähkön alkuperä sivulta.  

 

Kultainen Jopo-polkupyörä

Tee sähkösopimus ja voita Jopo

Kun teet sähkösopimuksen Vattenfallin verkkosivuilla 15.3–15.5.2017 välisenä aikana osallistut samalla upean kullan värisen Jopon arvontaan.

Arvonnan säännöt

Vattenfall chat

Vaihto-oikeus

Energiafiksut tuotteet