Sähkösopimuksen tekeminen ja siirto muuttaessa

Muuton lähestyessä on paljon muistettavaa ja välillä voi uuden sähkösopimuksen tekeminen jäädä viime tinkaan. Älä huoli, me teemme muuttajan-palveluillamme asioimisen kanssamme mahdollisimman nopeaksi ja helpoksi.

Halutessasi vanhan sähkösopimuksen irtisanominen ja sähkön siirron varmistaminen uuteen asuntoon jää meidän tehtäväksemme ja sinä voit keskittyä tärkeimpään; itse muuttoon.

Sähkösopimuksen tekeminen verkossa

Saat uuden sähkösopimuksen tekemällä sen verkossa. Jos muuttoon on alle 5 päivää, soita asiakaspalveluun. Saat meiltä ylivertaista asiakaspalvelua kaikkialle Suomeen (lukuun ottamatta Ahvenanmaata).

Tee sopimus verkossa

Asiakaspalvelumme auttaa sinua muutossa

Uusi sähkösopimus nopeasti puhelimitse

Soita asiakaspalveluumme ja saat sähkösopimuksen lyhyelläkin varoitusajalla. Jos muuttoon on alle 5 päivää aikaa, soita asiakaspalveluun,

Soita 0800 177 733

Muutto sähkösopimus määräaikainen

Määräaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus muuttaessa

Muutosta ei aiheudu sinulle kustannuksia, sillä sopimus raukeaa itsestään.

Sähkösopimuksen siirto ja muuttoilmoitus

Voit tehdä meille sähkösopimuksen muuttoilmoituksen sekä tehdä uuden sähkösopimuksen oheisella sähkösopimuslomakkeella. Sähkösopimuksen siirtoon kannattaa varata noin kaksi viikkoa aikaa, mutta nopeammallakin aikataululla onnistuu myös.

Voit samalla tehdä muuttoilmoituksen Maistraatille. Huomioithan, että muuttoilmoituksen voi tehdä aikaisintaan kuukautta ennen muuttoa, mutta viimeistään viikko muuton jälkeen.

Nykyisen sähkösopimuksen irtisanominen

Halutessasi irtisanomme nykyiset sähkösopimuksesi ja huolehdimme, että sähkön siirrosta vastaava paikallinen verkkoyhtiö tekee uuteen kotiisi verkkopalvelusopimuksen.

Sähkösopimus uuteen kotiisi

 Iloa ja hyötyjä muuttajalle

Helpota muuttoasi muistilistalla

Näillä vinkeillä onnistut muutossa.

Olemme koonneet sinulle muistilistoja muuton tueksi. Vinkeillämme helpotat muuton aiheuttamaa päänvaivaa ja hoidat muuton onnistuneesti.

Vinkkejä ja säästöjä uuteen kotiin

Uusi asunto, uusi kulutus. Kasasimme sinulle tietopaketin fiksuun sähkön käyttöön.

Lue vinkit ja säästä