Älykäs energiankulutusmittari EnergyWatch

EnergyWatch on älykäs sähkönkulutuksen seurantatyökalu

Älykäs energiankulutusmittari EnergyWatch seuraa, paljonko kotisi kuluttaa sähköä ja tuo tiedot älypuhelimeesi. Se on säästön paikka: ryhdy toimiin ja energiansäästöä karttuu tyypillisesti 10–20 % riippuen nykyisen kulutuksen tasosta. Esimerkiksi 20 000 kWh vuodessa sähköä kuluttavan omakotitalon säästö voi olla jopa 500 euroa.

129,00 €

Osta verkkokaupasta

Esimerkkejä älykkään energiankulutusmittarin käytöstä

Seuraa energiankulutusta reaaliaikaisesti

Seuraa energiankulutusta reaaliaikaisesti

Kun EnergyWatch on kiinni sähkömittarissasi, saat reaaliaikaista tietoa koko kotisi kokonaiskulutuksesta. Näet laitteiden päälle kytkeytymiset, tehot ja käyntiajat.
Aseta Energywatch sähkömittariin

Vertaile energiankulutusta

Voit vertailla energiankulutustasi monin eri tavoin. Miten eri ajanjaksojen sähkönkulutus vaihtelee? Miltä kulutus näyttää öisin ja kotoa poissa ollessasi? Mitkä laitteet ovat aina päällä ja käynnistyvät välillä itsekseen? Entä mikä ilmalämpöpumpun sähkönkulutus eri sisä- ja ulkolämpötiloissa on? Näet myös, miten sähkönkulutuksesi jakautuu lämmityksen, lämpimän veden ja taloussähkön kesken.
Tunnista sähkösyöpöt ja säästä

Tunnista sähkösyöpöt ja säästä

Saat sähkösyöpöt laitteet helposti kiinni ja voit säästää. Otetaan esimerkki: EnergyWatch näyttää 2kW:n kulutusta 30 sekunnin ajan aina 2 minuutin välein. Sammuttamalla sulakkeita yksi kerrallaan huomaat, mikä laite on kyseessä. Energiankulutus voi olla turhaa tai suorastaan haitallista – esimerkiksi jos tuloilman esilämmitys on unohtunut päälle kesäöiden ajaksi.
Näin EnergyWatch toimii

Näin EnergyWatch toimii

Tarvitset EnergyWatchin, joka liitetään sähkömittariin ja langattoman verkon, joka kantaa sähkömittarille. Lataa sitten älypuhelimeesi tai tablettiisi Vattenfallin ilmainen mobiilisovellus ja anna sen kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi.
EnergyWatchin mukana tuleva Energiavalmentaja valvoo energiankulutusta puolestasi ja kannustaa toimimaan energiafiksummin. Automaattisten viestien avulla se onnistuu. Saat tietoa aina päällä olevien sähkölaitteidesi energiankulutuksesta

Energiavalmentaja -ominaisuus

EnergyWatchin mukana tuleva Energiavalmentaja valvoo energiankulutusta puolestasi ja kannustaa toimimaan energiafiksummin. Automaattisten viestien avulla se onnistuu. Saat tietoa aina päällä olevien sähkölaitteidesi energiankulutuksesta eli piilokulutuksesta ja neuvoja sen vähentämiseksi. Kätevää.
Haluatko kokeilla EnergyWatchia?

Haluatko kokeilla EnergyWatchia?

Nyt voit testata monipuolista EnergyWatchia ja muita Vattenfallin älykotituotteita. Lataa App Storesta tai Google Playsta Vattenfallin EnergyWatch-mobiilisovellus ja napsauta Testaa. Hyviä kokeiluja!

Kun EnergyWatch tuli taloon

Katso Energiaperhe Kollin-Härmän ensikokemukset älykkäästä energiankulutusmittarista. Heti löytyi säästökohde.

EnergyWatchin asennus

Energia-asiantuntijamme Malkus Lindroos kertoo kuinka asentaa älykäs energiankulutusmittari EnergyWatch.

Asiakkaidemme kokemuksia EnergyWatchista

Vattenfallin asiakasedut

Sähkösopimusasiakkaanamme hyödyt hyvistä eduista. Saat etuja mm. verkkokaupastamme joka keskittyy älytuoteperheemme ympärille.

Verkkokauppaan

  Usein kysyttyä EnergyWatchista

  Yleistä EnergyWatchista

  Järjestelmävaatimukset

  Konfigurointi

  Asennus

  Aloittaminen

  Kulutus

  Analyysit

  Jatkuva käyttö - toiminto

  Asetukset

  Vianetsintä