Älykoti helposti Vattenfallin avulla

Älykkäässä kodissa on aina sopivan lämmintä, valoisaa ja mukavaa. Käytät energiaa fiksummin, elät edullisemmin ja säästät luontoa. Asut myös turvallisemmin. Tarvitset alkuun vain älypuhelimesi ja yhden Vattenfallin älykotituotteen. Siitä se lähtee. Asiakaspalvelustamme saat apua ja opastusta.

Vattenfallin älykoti
Lisää älyä kotiin omaan tahtiisi
  1. Sytytä, sammuta ja ajasta kodin valoja, missä itse oletkin. Valaistus mukautuu elämääsi ja kotisi pysyy turvallisesti asutun näköisenä.
  2. Varmistu esimerkiksi pakastimesi ja akvaariokalojesi kunnosta tarkkailemalla lämpötiloja älypuhelimellasi.
  1. Opi käyttämään kodin laitteita ja lämmitystä fiksusti seuraamalla energiankulutusta. Säästät energiaa ja euroja.
  2. Etäohjaa kodin ilmalämpöpumppua vaikka ulkomailta. Tai lisää mökin ilmalämpöpumppuun tehoa lähtiessäsi kotoa. Pienennät sähkölaskuasi ja lisäät mukavuutta.

Näin Vattenfallin älykoti toimii

Hanki mieleisesi Vattenfallin älykotituote tai -tuotteet ja langaton verkko asuntoosi. Lataa sitten älylaitteeseesi ilmainen mobiilisovellus, jolla käytät kaikkia Vattenfallin älykotituotteita. Sovellus kuljettaa sinut asennusvaiheen läpi. Siinä kaikki!

Smart Plug

Älykäs pistorasia Smart Plug

Valitse Smart Plug ja elät mukavammin. Kytke pistorasiaan vaikkapa kahvinkeitin, patteri tai viihde-elektroniikkaa. Voit etäohjata ja ajastaa laitetta ja nähdä sen energiankulutuksen älypuhelimestasi – mistä tahansa.

Hintaan: 52,00 €

Tutustu Smart Plugiin


Smart Temp älykäslämpömittari

Älykäs lämpömittari Smart Temp

Valitse Smart Temp ja pidät parempaa huolta omaisuudestasi. Seuraa esimerkiksi kodin, varaston tai vaikkapa pakastemarjojen lämpötilaa älypuhelimestasi matkankin päästä. Jos lämpötila heittää, hälytys varoittaa.

Hintaan: 59,00 €

Tutustu Smart Tempiin


EnergyWatch - Sähkönkulutuksen seurantatyökalu

Älykäs energiankulutusmittari EnergyWatch

Valitse EnergyWatch ja pidät sähkölaskusi kurissa. Näet reaaliajassa älypuhelimestasi, paljonko kotisi kuluttaa sähköä ja saat neuvoja fiksumpaan energiankäyttöön. Kätevää ja helppoa.

Hintaan: 129,00 €

Tutustu EnergyWatchiin


Smart Remote mahdollistaa ilmalämpöpumpun ohjaamisen älypuhelimella tai tabletilla - missä ikinä oletkin.

Älykäs ilmalämpöpumpun etäohjain Smart Remote

Smart Remote mahdollistaa ilmalämpöpumpun ohjaamisen älypuhelimella tai tabletilla - missä ikinä oletkin. Unohda tavallinen kaukosäätimesi, mobiilisovellus tekee ilmalämpöpumpun ohjaamisesta helpompaa ja joustavampaa kuin koskaan.

Hintaan: 269,00 €

Tutustu Smart Remoteen


Älykäs ilmankosteusmittari Smart Moist mittaa sisäilmaa ja tallentaa ilmankosteus- ja lämpötilatietoja sinulle tärkeistä paikoista – talosta, mökistä, veneestä.

Älykäs ilmankosteusmittari Smart Moist

Smart Moist mittaa sisäilmaa ja tallentaa ilmankosteus- ja lämpötilatietoja sinulle tärkeistä paikoista – talosta, mökistä, veneestä. Smart Moist osaa varoittaa homeelle suotuisista olosuhteista. Oikea ilmankosteus ja lämpötila pitävät asumisen miellyttävänä ja omaisuutesi kunnossa.

Hintaan: 119,00 €

Tutustu Smart Moistiin


Elisa mini mobiililaajakaista

Edullinen älytuotteiden nettiliittymä vaikkapa mökille

Hanki älykotituotteisiin suunniteltu Mobiililaajakaista Mini -liittymä 256k ja reititin Elisalta. Laadukas reititin pitää yhteyden laitteisiin luotettavasti kun olet poissa. Datayhteys on sopivan kokoinen Vattenfallin älytuotteille. Voit muuttaa datayhteyden suuremmaksi nettisurffailua varten. Liittymä 4,90 €/kk, avausmaksu 3,90 €, reititin 6 €/kk (36 kk).


Vattenfallin asiakasedut

Sähkösopimusasiakkaanamme hyödyt hyvistä eduista. Saat etuja mm. verkkokaupastamme joka keskittyy älytuoteperheemme ympärille.

Verkkokauppaan

    Usein kysyttyä älykotituotteista